Groepsfotoshoot

Portretfotografie

Ik ben nu ongeveer 4 jaar bezig met portretfotografie. Ik vind het mooi om het verhaal van iemand te vertellen door het beeld vast te leggen.  Ik ben graag aan het spelen met verschillende houdingen en sta altijd open voor suggesties van het model zelf.

 

Dierenfotografie

In het derde jaar van mijn studie Communication & Multimedia Design heb ik stage gelopen bij Hulphond Nederland. Dankzij deze stage heb ik mijn passie voor dierenfotografie gekregen. Aangezien ik al veel ervaring had met fotografie heb ik hier veel mogen fotograferen, wat ik een geweldige ervaring vond. Ik heb hierdoor goed kunnen oefenen met bewegende onderwerpen.

 

 

 

 

 

Natuurfotografie

Natuurfotografie was en is mijn eerste liefde. Ik ben er dol op om me in de natuur te bevinden en je kunt het vastleggen op een manier dat je met het blote oog niet altijd kan ziet.

bankje lichtstralen

stil leven

Het fotograferen van stil leven heb ik altijd al erg fascinerend gevonden. Hoe een foto waar niemand, of niemand bijzonder op gefocust op staat toch heel sprekend kan overkomen vind ik erg interessant. Ik ben toen ik begon met fotografie ook als eerste begonnen met het fotograferen van stil leven.