prijzen

Fun Fotografie

Ik maak foto’s in de natuur dus de locatie wordt gezamenlijk afgesproken. Dit zal in de meeste gevallen een leuk park zijn dat makkelijk voor iedereen te bereiken is. De shoot zal minimaal 1 uur en maximaal 2 uren duren. Bij de shoot krijg je zoiezo 8 foto’s aangeleverd die je zelf mag uitkiezen! Wanneer je meer foto’s witl bestellen kan dit tegen een meerprijs van €5,- per stuk. Bekijk mijn algemene voorwaarden onderaan de pagina voor meer informatie.

Fotoshoot 1,5 uur: €69,-

"Goede foto's en professionele service, er wordt goed meegedacht over de setting en de perfecte locatie, de foto's worden ook snel geleverd."
Kimberley Saba
Klant

Zakelijke Fotografie

Portret of productfotografie:€15,- per uur

Dankzij mijn ervaring in zowel fotografie als vormgeving kan ik goed een totaalbeeld schetsen van uw bedrijf. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om te kijken wat ik allemaal voor u kan betekenen. Ik heb ervaring in zowel product als portret fotografie, maar sta ook zeker open voor andere soorten fotografie.  

Ziet er perfect uit! Helemaal blij mee!
Hilda Post
Eigenaar Hilda's Halssieraden

Grafisch vormgeving

U kunt mij inschakelen voor zowel vormgeving van drukwerk als online design. Ook maak ik gerust een geheel nieuwe huisstijl voor uw bedrijf. Voor grafisch vormgeving vraag ik een urentarief van €15,-. Uren die hierin opgenomen worden kunnen bijvoorbeeld zijn: Overleg en meetings, het verrichten van research, schetswerk, prototyping en het uitwerken van het gevraagde product. Nog niet helemaal zeker? Ik ga graag een keertje met u om de tafel zitten om te kijken naar de mogelijkheden. 

Grafisch ontwerp: €15,- per uur

“Wij zijn echt super enthousiast! Echt super tof, dankjewel!”
Selma den Hartog
Secretaris

Bruiloft fotografie

Voor bruiloften vraag ik €300,-. Hier zit een shoot van het bruidspaar in inbegrepen van 2 uur en de ceremonie. Wanneer u ook foto’s wilt hebben van de receptie of andere activiteiten geldt er een extra tarief van €25,- per uur. Van alle foto’s die ik maak mogen jullie er 50 uitkiezen. Voor extra foto’s kan bijbetaald worden. Hiervoor geld een tarief van €4,- per foto. Ook voor bruiloften overleg ik graag met jullie vooraf om zo te zorgen dat jullie wensen goed vastgelegd worden. 

Ceremonie + fotoshoot: €300,-