Algemene voorwaarden – Simone Lohnstein

Ik maak foto’s in de natuur dus de locatie wordt gezamenlijk afgesproken. Dit zal in de meeste gevallen een leuk park zijn dat makkelijk voor u te bereiken is. De tijden die bij de shoots vermeld staan zijn richtlijnen. Het is dus niet altijd het geval dat het 2/3 uur zal duren.

Fotoshoot van 1 of 2 personen
2 uur: €59,-

Fotoshoot van een groep (minimaal 3 maximaal 8 mensen)
3 uur: €69,-

Fotoshoot van uw huisdier
2 uur: 49,-

Fotoshoot van u en uw huisdier
2 uur: €59,-

Algemene voorwaarden:

– Er worden bij de fotoshoot 15 foto’s aangeleverd. Deze kunnen door uzelf online uitgezocht worden door middel van een selectie.
– Er kunnen foto’s worden bijbesteld voor €5,- per stuk.
– De foto’s mogen niet bewerkt worden door andere partijen.
– De foto’s mogen gebruikt worden in mijn eigen portfolio. Hieronder vallen de website www.simonelohnstein.nl, de Facebook pagina SL Fotografie & Design en mijn persoonlijke Instagram account.
– De auteursrechten van de foto’s zijn van de fotografe en blijven bij de fotografe.
– De foto’s zullen uiterlijk 2 weken na de fotoshoot geleverd worden.
– U kunt een keuze maken uit alle foto’s die op de dag worden gemaakt. U krijgt dus niet alleen maar een selectie aangeleverd.
– Bij dubbele foto’s of die veel van elkaar weg hebben bepaal ik zelf welke foto’s opgestuurd worden, die naar mijn mening het beste tot zijn recht komen.
– Wanneer de afstand die afgelegd moet worden verder is dan 20 km in totaal zal ik reiskostenvergoeding vragen van 0,19 cent per km.

Bruiloften

Voor bruiloften vraag ik €300,-. Hier zit een shoot van het bruidspaar in inbegrepen van 2 uur en de ceremonie. Wanneer u ook foto’s wilt hebben van de receptie of andere activiteiten geldt er een tarief van €25,- per uur. Wanneer u de gehele dag vast gelegd wilt hebben zal ik het uurtarief aanhouden van €25,- per uur.