Algemene voorwaarden – Simone Lohnstein

Fun Fotografie

Ik maak foto’s in de natuur dus de locatie wordt gezamenlijk afgesproken. Dit zal in de meeste gevallen een leuk park zijn dat makkelijk voor je te bereiken is. De tijden die bij de shoots vermeld staan zijn richtlijnen. Het is dus niet altijd het geval dat het 2/3 uur zal duren. Bij de shoot krijg je zoiezo 15 foto’s aangeleverd die je zelf mag uitkiezen! De enige extra kosten die erbij zouden kunnen komen zijn reiskosten en kosten voor het bijbestellen van foto’s. Bekijk hiervoor mijn algemene voorwaarden onderaan de pagina.

Fotoshoot van 1 of 2 personen
2 uur: €59,-

Fotoshoot van een groep (minimaal 3 maximaal 8 mensen)
3 uur: €69,-

Fotoshoot van uw huisdier
2 uur: 49,-

Fotoshoot van u en uw huisdier
2 uur: €59,-

Zakelijke fotografie

Voor zakelijke fotografie is het mogelijk om met twee fotografen te werken. Hiervoor werk ik samen met Marian Gertsen. Door met zijn tweeën te werken kunnen we ervoor zorgen dat er niks vergeten wordt en dat er een goed totaalbeeld geschetst wordt van uw merk. Wij bieden pakketten aan die afhangen van het aantal foto’s waar u interesse in heeft. Ons starttarief voor een fotoshoot is €30,-. Wanneer u alleen mij als fotograaf wilt vraag ik een urentarief van €15,-. Ook onder zakelijke fotografie vallen mijn voorwaarden die te lezen zijn onderaan deze pagina.

Bruiloften

Voor bruiloften vraag ik €300,-. Hier zit een shoot van het bruidspaar in inbegrepen van 2 uur en de ceremonie. Wanneer u ook foto’s wilt hebben van de receptie of andere activiteiten geldt er een tarief van €25,- per uur. Wanneer u de gehele dag vast gelegd wilt hebben zal ik het uurtarief aanhouden van €25,- per uur.

Grafisch vormgeving

Voor grafisch vormgeving vraag ik een urentarief van €15,-. Uren die hierin opgenomen worden kunnen bijvoorbeeld zijn: Overleg en meetings, het verrichten van research, schetswerk, prototyping en het uitwerken van het gevraagde product.

Algemene voorwaarden:

–  Wanneer u uit een pakket heeft gekozen worden bij de fotoshoot 15 foto’s aangeleverd. Deze kunnen door uzelf online uitgezocht worden door middel van een selectie.
– Er kunnen foto’s worden bijbesteld voor €5,- per stuk.
– De foto’s mogen niet bewerkt worden door andere partijen.
– De foto’s mogen gebruikt worden in mijn eigen portfolio. Hieronder vallen de website www.simonelohnstein.nl, de Facebook pagina SL Fotografie & Design en mijn persoonlijke Instagram account.
– De auteursrechten van de foto’s zijn van de fotografe en blijven bij de fotografe.
– De foto’s zullen uiterlijk 2 weken na de fotoshoot geleverd worden.
– U kunt een keuze maken uit alle foto’s die op de dag worden gemaakt. U krijgt dus niet alleen maar een selectie aangeleverd.
– Bij dubbele foto’s of die veel van elkaar weg hebben bepaal ik zelf welke foto’s opgestuurd worden, die naar mijn mening het beste tot zijn recht komen.
– Wanneer de afstand die afgelegd moet worden verder is dan 20 km in totaal zal ik reiskostenvergoeding vragen van 0,19 cent per km.